PELITUKI

E-RÅDGIVNING

Pelituki E-rådgivning

Skapar spelande eller sociala medier oro och vakna nätter? Går det åt pengar eller tid på ett sätt som inte känns okej? Är du orolig för ditt barn? Söker du hjälp eller information men vet inte vart du skall vända dig.

 

Vi finns här för dig då det är dags att diskutera eget eller andras spel om pengar, digitalt spelande eller oroväckande tillvaro på sociala medier.

Pelituki E-rådgivningen är till för dig som vill diskutera och få stöd  då spelande eller socialal medier gör vardagen tung eller svår.

Pelituki E-rådgivningen är till för alla som oroar sig över spelande eller nätanvändning. Vi erbjuder tips och handledning kring digitalt spelande, spel om pengar samt sociala medier. Du får information om hur hantera utmanande situationer, hur göra fungerande spelregler och ur diskutera skärmbruk med barn, unga och vuxna. Vi erbjuder även information om stödformer, självhjälpsmaterial samt möjligheter att få hjälp. E-rådgivningen erbjuder dig ett lugnt ställe där du kan diskutera med sakkunniga om det som oroar just dig. Delta som spelare, anhörig, förälder eller vän. Alla är välkomna!

Ta kontakt med låg tröskel. Vi kan diskutera via telefon eller träffar dig på Teams enligt dina önskemål. 

INSTRUKTIONER

  • Ring eller ta kontakt via epost så kommer vi överens om en passande tid annukka.saltin@sovatek.fi  041 731 6972. 
  • Ifall du vill få rådgivning på finska, klicka på gula knappen  “Boka tid till e-rådgivningen” och sök passande datum.

Pelituki E-rådgivning erbjuds på svenska och finska. Du kan delta anonymt, samtalen förs konfidentiellt.

 

Delta på svenska

Ta kontakt med låg tröskel

Suomeksi

Avoinna ajanvarauksella!

 Läs om Pelituki E-neuvonta på finska.

Rådgivningen är inte ett klientmöte utan ett diskussionsforum med möjlighet till rådgivning och kamratstöd. Pelituki sakkunniga diskuterar med dig och hjälper dig vidare med de frågor och tankar som du har.

Instruktioner för hur du loggar in på Teams kan läsas HÄR.

 Annukka Såltin