PELITUKI

E-RÅDGIVNING

Pelituki E-rådgivning

Måndagar kl. 11.30–12.30 och onsdagar kl. 16-17.30

 

Orsakar spelande eller sociala medier oro? Vill du diskutera ditt eget, familjens eller närståendes spel om pengar, digitalt spelande eller nätanvändning med en sakkunnig eller med andra i samma situation?

Varifrån får man hjälp och stöd till en person som lider av spelproblem? Feedback från anhörig.

Pelituki E-rådgivningen är en mötesplats för alla som funderar över spelande eller nätanvändning. E-rådgivningen erbjuder tips och handledning gällande hantering av spelande samt sociala medier / nätanvändning. Du får information om olika stödformer samt material. E-rådgivningen är ett forum där deltagarna kan få svar på det hen oroar sig över samt diskutera med sakkunniga om problematiskt nätanvändning och spelande.

Du kan ställa frågor, delta i diskussionen eller endast lyssna. E-rådgivningen är tillgänglig på Teams och det är möjligt att delta anonymt. Vi använder chatten eller mikrofonen under möten och du kan även skicka in dina frågor på förhand (länken öppnas till ett nytt fönster). Logga in må & on för att lyssna på svaren och diskutera frågor som du och andra deltagare lyfter upp.

Pelituki E-rådgivning erbjuds på svenska och finska på distans. Du hittar Teams-länken nedan i den gula balken under tidtabellen. Klicka på länken för att delta. Pelituki E-rådgivningen är öppen enligt följande:

På svenska

Varannan vecka med start 8.8.2022

Måndagar kl. 11.30-12:30

Onsdagar kl. 16-17:30

På finska

Veckovis med start 8.8.2022

Måndagar kl. 11.30-12:30

Onsdagar kl. 16-17:30

Läs om Pelituki E-neuvonta på finska.

Du kan delta under en del eller hela öppettiden enligt egna behov. Rådgivningen är inte ett klientmöte utan ett diskussionsforum med möjlighet till rådgivning och kamratstöd. Sakkunniga vid Pelituki är till för dig under E-rådgivningen.

Instruktioner för deltagande via Teams finns HÄR.

Vill du veta mer om E-Rådgivningen? Kontakta Annukka Såltin annukka.saltin@sovatek.fi