PELITUKI

E-RÅDGIVNING

Pelituki E-rådgivning

Öppet varannan onsdag kl. 15-17 på svenska.

Start onsdagen 11.1.2023

 

Skapar spelande eller sociala medier oro och vakna nätter? Går det åt pengar eller tid på ett sätt som inte känns okej? Söker du hjälp eller information men vet inte vart du skall vända dig.

 

Vi finns här för dig då det är dags att diskutera eget eller andras spel om pengar, digitalt spelande eller oroväckande tillvaro på sociala medier.

Varifrån får man hjälp och stöd till en person som lider av spelproblem? Feedback från anhörig.

Pelituki E-rådgivningen är en mötesplats för alla som oroar sig över spelande eller nätanvändning. E-rådgivningen erbjuder tips och handledning gällande hantering av digitalt spelande och spel om pengar samt sociala medier. Du får information om hur hantera ekonomi, jobbiga situationer, regler eller vanor. Du kan diskutera stödformer samt självhjälpsmaterial. E-rådgivningen erbjuder dig ett lugnt ställe  där du kan diskutera med sakkunniga om det som oroar just dig. Delta som spelare, anhörig eller vän. Alla är välkomna!

Du kan ställa frågor, delta i diskussionen eller endast lyssna. E-rådgivningen är tillgänglig på Teams och det är möjligt att delta anonymt. Vi använder chatten eller mikrofonen under möten. Du kan även skicka in frågor på förhand.

Pelituki E-rådgivning erbjuds på svenska och finska. Du hittar Teams-länken nedan i den gula balken. Klicka på länken för att delta då rådgivningen har öppet.

Skicka in dina frågor på förhand (klicka på länken, länken öppnas i ett nytt fönster). 

 Nya öppettider från och med januari 2023!

ÖPPET varannan vecka onsdag kl. 15-17 . Onsdagen 11.1., 25.1., 8.2, 22.2, 8.3, 22.3. och fortsätter varannan vecka.

Delta på svenska

Öppet varannan onsdag kl. 15-17 !

Osallistu suomeksi

Avoinna keskiviikkoisin klo 15-17!

 Läs om Pelituki E-neuvonta på finska.

Logga in på E-rådgivningen för en stund eller för hela rådgivningen. Rådgivningen är inte ett klientmöte utan ett diskussionsforum med möjlighet till rådgivning och kamratstöd. Pelituki sakkunniga diskuterar med dig och hjälper dig vidare med de frågor och tankar som du har.

Instruktioner för hur du loggar in på Teams kan läsas HÄR.

Vill du veta mer om E-Rådgivningen? Kontakta Annukka Såltin annukka.saltin@sovatek.fi