PELITUKI

E-RÅDGIVNING

Pelituki E-rådgivning

Boka tid via bokningskalendern från och med 8.8.2023!

Skapar spelande eller sociala medier oro och vakna nätter? Går det åt pengar eller tid på ett sätt som inte känns okej? Är du orolig för ditt barn? Söker du hjälp eller information men vet inte vart du skall vända dig.

 

Vi finns här för dig då det är dags att diskutera eget eller andras spel om pengar, digitalt spelande eller oroväckande tillvaro på sociala medier.

Pelituki E-rådgivningen är till för dig som vill diskutera och få stöd  då spelande eller socialal medier gör vardagen tung eller svår.

Pelituki E-rådgivningen är till för alla som oroar sig över spelande eller nätanvändning. E-rådgivningen erbjuder tips och handledning gällande hantering av digitalt spelande och spel om pengar samt sociala medier. Du får information om hur hantera ekonomi, utmanande situationer, regler eller vanor. Vi erbjuder även information om stödformer, självhjälpsmaterial samt var du hittar mer hjälp. E-rådgivningen erbjuder dig ett lugnt ställe där du kan diskutera med sakkunniga om det som oroar just dig. Delta som spelare, anhörig eller vän. Alla är välkomna!

Boka tid via den gula balken nedan. Länken visar lediga tider i vår bokningskalender. Vi ringer upp dig eller träffar dig på Teams enligt dina önskemål. 

INSTRUKTIONER

  • Klicka på “boka tid till e-rådgivningen”, välj passande tidpunkt i kalendern som öppnar sig och skriv tilläggsinformation.
  • Skriv ditt telefonnummer i tilläggsinformationen ifall du vill att vi ringer upp dig! I annat fall ger vi rådgivning via Teams. Teams-länken får du genast till din e-post i samband med bokningen.
  • Ifall du vill kan du beskriva din situation eller skriva en fråga vid din tidsbokning.
  • För att du skall kunna boka en tid behöver du en fungerande e-postadress.

Pelituki E-rådgivning erbjuds på svenska och finska. Du kan delta anonymt, samtalen förs konfidentiellt.

Pelituki E-rådgivning erbjuds via tidsbeställning från och med 8.8.2023!

Delta på svenska

Öppet enligt tidsbeställning!

Suomeksi

Avoinna ajanvarauksella!

 Läs om Pelituki E-neuvonta på finska.

Rådgivningen är inte ett klientmöte utan ett diskussionsforum med möjlighet till rådgivning och kamratstöd. Pelituki sakkunniga diskuterar med dig och hjälper dig vidare med de frågor och tankar som du har.

Instruktioner för hur du loggar in på Teams kan läsas HÄR.

Vill du veta mer om E-Rådgivningen? Kontakta Annukka Såltin annukka.saltin@sovatek.fi