neurobase

MIKÄ ON NEUROBASE?

Pelaaminen ja sosiaalisen media käyttö kiinnostavat, mutta myös koukuttavat. Neurobase kokoaa tietoa ja vinkkejä neurokirjon näkökulmasta – nuorille, aikuisille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Sivustolta löydät nopeasti tietoa neurokirjosta, digipelaamisesta ja sosiaalisesta mediasta: Mitä peli- ja nettihaitoilla tarkoitetaan? Mistä ongelmallisen digipelaamisen tunnistaa? Miten neurokirjon piirteet vaikuttavat pelaamiseen ja somen käyttöön?

Vinkkipankki auttaa pelaamisen hallintaan. Käytännöllisten vinkkien avulla voit harjoitella ja lisätä digipelaamisen ja somen käytön hallintaa. Kokeile vaikka heti!

Vertaistarinat -osiosta voit lukea neurokirjon vertaistoimijoiden kirjoittamia kokemuksia pelaamiseen ja somen käyttöön sekä niihin liittyviin haasteisiin liittyen. Lisäksi: Ota kuunteluun ADHD-podi! Ringa Aarimon ja Reetta Winstenin podcastin jaksossa Pelaaminen ja some keskustelemassa ovat ADHOOHSin Juho Silvennoinen ja Pelituen Annukka Såltin.

Onko sinulla kysyttävää neurokirjon piirteisiin ja digipelaamiseen tai somen käyttöö liittyen? UKK -palstalla voit jättää oman kysymyksen tai lukea lääkäri Aten, Pelituen asiantuntijoiden ja vertaistoimijoiden aiemmin julkaistuja vastauksia.

Neurobase logo ympyrä jonka sisällä on peliohjain ja älypuhelin

Sivusto on toteutettu yhteistyössä:

ADHD-liitto: www.adhd-liitto.fi

Autismiliitto: www.autismiliitto.fi

Pelituki: www.pelituki.fi