Pelituen E-neuvonta jatkuu uudistuneena 30.8.2023 alkaen. E-neuvontaa toteutetaan jatkossa ajanvarauksella sekä suomeksi että ruotsiksi.

E-neuvonnan ajanvarauskalenteri on nyt avattu. Aikoja on varattavissa keskiviikoille klo 15-17 välille. Ensimmäiset ajat ovat keskiviikolle 30.8.2023. Ajat ovat kestoltaan 20 minuuttia. Seuraavan kuukauden ajat tulevat varattaviksi aina edellisen kuun loppupuolella. Tällä hetkellä aikoja on varattavissa syyskuun loppuun saakka.

Voit varata keskusteluajan helposti ajanvarauskalenterin kautta osoitteessa www.pelituki.fi/neuvonta. Varauksen yhteydessä voit valita, haluatko osallistua E-neuvontaan Teamsilla vai puhelimitse.

E-neuvonta on matalan kynnyksen neuvontaa, joka on suunnattu kaikille, joita oma tai toisen pelaaminen tai somen käyttö mietityttää. E-neuvonnasta saat vinkkejä ja ohjausta pelaamisen ja netin käytön hallintaan sekä tietoa tarjolla olevista palveluista ja materiaaleista. E-neuvontaan tullessasi sinulla voi olla mielessäsi kysymys tai tilanne, josta haluat keskustella, tai voit tulla avoimin mielin ilman valmistautumista. E-neuvonnassa kanssasi juttelemassa on peli- ja nettihaittojen parissa työskentelevä ammattilainen.

Ammattilainen – haluatko vinkata E-neuvonnasta asiakkaillesi?

Lataa tai tulosta E-neuvonnan esite oheisesta linkistä: LATAA ESITE TÄSTÄ.

Huomaathan, että E-neuvonta on pääsääntöisesti kertaluonteista neuvontaa ja ohjausta. Pelituki ei tee pidempikestoista asiakastyötä.

Pelituki E-rådgivning erbjuds även på svenska

Pelituki E-rådgivning riktas till alla som är oroliga över sitt spelande eller nätvanor samt till anhöriga som föräldrar, syskon, vänner och kolleger. Pelituki E-rådgivningen erbjuds via tidsbokning. Pelituki erbjuder E-rådgivning via telefon samt via Teams enligt personens önskemål.

E-rådgivningen erbjuder tips och handledning gällande hantering av digitalt spelande och spel om pengar samt sociala medier. Du får information om hur hantera ekonomi, utmanande situationer, regler eller vanor. Vi erbjuder även information om stödformer, självhjälpsmaterial samt var du hittar mer hjälp. E-rådgivningen erbjuder dig ett lugnt ställe där du kan diskutera med sakkunniga om det som oroar just dig. Delta som spelare, anhörig eller vän. Du är välkommen med!

Boka tid på svenska redan idag på: www.pelituki.fi/e-radgivning

Ladda material som du kan printa ut och dela till dina klienter: LADDA E-RÅDGIVNING BROSCHYR.

Vill du veta mer om E-Rådgivningen? Kontakta Annukka Såltin annukka.saltin@sovatek.fi