Kiinnostaako peli- ja nettihaittojen parissa tehtävä kehittämistyö? Pelituki-toimintaan etsitään nyt asiantuntijaa! Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae paikkaa TÄSTÄ.

Pelituen päämääränä on pelihaittojen ja liiallisen internetin käytön ehkäisyn ja hoidon kehittäminen. Pelituki-toimintaa on toteutettu yhteistyössä Sovatek-säätiön, Kuopion kriisikeskuksen/Hyvä Mieli ry:n ja Kirkkopalvelut ry:n kanssa jo vuodesta 2008. Toimintaa rahoittaa kohdennetulla (Ak-) avustuksella Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Pelituen tavoitteina on vahvistaa sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja ohjausalan ammattilaisten pelihaittoihin ja liialliseen internetin käyttöön liittyvää osaamista, ja lisätä järjestötoimijoiden, pelaajien ja heidän läheistensä tietoisuutta pelaamiseen ja netinkäyttöön liittyvistä haitoista. Pelituki välittää tietoa, toteuttaa kehittämisideoita ja tuottaa materiaaleja.

Nyt auki olevan paikan työnantajana toimii Kirkkopalvelut ry. Pelituki on osa Kirkkopalveluiden Riippuvuustyön kehittämisyksikön toimintaa. Pelituki toimii valtakunnallisesti, mutta Kirkkopalvelujen verkostoyhteistyö suuntautuu Etelä-Savon ja Varkauden alueelle. Pelituen asiantuntijana työpisteesi voi sijaita Mikkelissä tai Pieksämäellä ja käytössä on laajahko etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työn aloitus 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti tänään, tai viimeistään 29.7.2022 klo 16.00. Haastattelut tullaan järjestämään viikolla 32.

Pelituki-toimintaan liittyviin tiedusteluihin vastaa kehittämispäällikkö Jarkko Järvelin, p. 0505942503 tiistaina 28.6. klo 12-15 ja sähköpostitse 30.6. saakka jarkko.jarvelin@sovatek.fi.

Muita lisätietoja antaa mielellään johtaja Mari Tuomainen mari.tuomainen@kirkkopalvelut.fi, p. 040 8222780 keskiviikkoon 13.7.2022 saakka.