Koulun aloittaminen on jännittävää aikaa – niin lapselle kuin vanhemmallekin. Koulutaipaleen alussa elämään tulee paljon uusia asioita ja uutta opeteltavaa. Yksi uusi asia monelle lapselle on ensimmäinen oma puhelin ja digilaitteiden aiempaa monipuolisemmaksi muuttuva käyttö.

Pelituki haluaa tukea perheitä uuden kynnyksellä julkaisemalla Digirepun perheiden avuksi ja tueksi. Digireppu on tiivis tietopaketti, joka tarjoaa vanhemmille neuvoja siihen, miten ja millaisista asioista lapsen kanssa olisi hyvä puhua, kun digilaitteet tulevat entistä vahvemmin osaksi arkea.  Digireppu tarjoaa myös yhdessä lapsen kanssa pohdittavia tehtäviä ja kysymyksiä.

Lue lisää ja tutustu Digireppuun osoitteessa: www.pelituki.fi/oma-apu/digireppu

Lue myös Digireppua käsittelevä postaus Pelituen blogista: Digireppu – tukea koulutiensä aloittaneille – Pelituki

Mukavia hetkiä Digirepun parissa!